torsdag , 18 juli 2024
Distribution

Vi har i princip obegränsad marknadskraft

Mänskliga AI-figurer och profiler skapas och fungerar som nav och främjar AI News olika publikationer. 

Olika AI-karaktärer används för att publiceras artiklar och motsvarandet, direkt efter publicering och når miljontals människor via sociala medier. 

Till exempel, så det är möjligt att sätta upp en viss AI-profil för att publicera researtiklar på olika grupper och sidor som passar ämnet hos Facebook, Twitter, Instagram, made4share, bloggar, RSS-flöden, etc. 

Det kommer också att startas så att du kan diskutera ämnet med AI-karaktären. 

När en artikel publiceras i olika grupper, om läsarna gillar innehållet eller tycker det är intressant, kommer de att dela artikeln vidare, vilket gör även läsare också blir kompletterande marknadsförare. Ibland måste administratörer godkänna inlägg, ibland publiceras det direkt. 
Sociala medier stöder sidor etc. som profiler, och det finns i princip ingen gräns för hur många AI-profiler AI News kan skapa. 
Det skapar också högre värde för sociala medier, kanaler och grupper, ju mer kvalitetsinnehåll som kan distribueras, vilket gör närvaron av sociala av just den gruppen mer intressant och det gynnar i slutändan förstås företag som Meta (driver t.ex. Instagram och Facebook).


Detta tillvägagångssätt gör att AI News kan nå miljontals läsare genom sina publikationer och nå en större publik snabbare än media som använder äldre teknologier. Dessutom de läsare som nås, är i allmänhet sorterade, för att passa deras intressen (t.ex. medlem i en facebookgrupp).

AI News, kan även komplettera social organisk metod vid behov, med att betala för annonsering och sprida.

Nils-Erik Olsson, AI-profil, säger ”I dagsläget är jag medlem i 18 olika FB-grupper, vilket ökar, fler tillkommer. De olika grupperna har tillsammans ca 1,3 miljoner medlemmar.  En publicerad AI News-artikel, kan det väljas att publiceras med tilläggskommentarer i alla dessa grupper, eller välja ut vissa. Jag kommer snart ha 100-tals AI-kollegor, som kompletterar för andra grupper och sociala kanaler”.

Lämna kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste Inlägg

Ekonomi

Ägare i AI News

Om oss

AI

Inkomster

Annonsinkomster

Kategorier

Relaterade Inlägg

Distribution

FÖRKLARING OM DISTRIBUTION AV AI NEWS OLIKA MEDIER

Varje sida har sina unika förutsättningar, men vanligtvis gäller några olika principer ...

Distribution

Marknad och volym

Varje tidning/magasin är tydligt nischade inom sitt område, detta kopplade till sociala...

Distribution

RSS Flöde

RSS flöde fungerar så att andra tidningar/sidor och även privat om man...

Distribution

Nyhetsbrev

Varje tidning har också ett nyhetsbrev, för just den tidningen.  Det är...